Naša spoločnosť sa už dlhé roky venuje výrobe a dodávaniu najkvalitnejších výrobkov v oblasti oblekov, košieľ, nohavíc, kabátov, ako aj doplnkov a topánok.

Charakteristickou črtou našej pôsobnosti je kvalitná ručná práca, kde výsledkom je originálny kúsok na mieru, a čo je podstatné, naša výroba prebieha na Slovensku a výlučne tradičnou metódou šitia.

Odevy z nášho portfólia sú dlhotrvajúce a originálne, kde kladieme dôraz na životné prostredie a eko oblasť. Konateľ spoločnosti, p. Radoslav Žofčin, je zárukou toho, že odevy budú presne to pravé pre Vás.

Pri výbere materiálov dbáme na čo najvyššiu kvalitu. Materiály, ktoré ponúkame, používajú aj niektoré najuznávanejšie svetové značky. Keďže naše produkty sú z veľkej časti na mieru, pristupujeme k zákazníkom s maximálnou profesionalitou a pokorou, pričom preberáme všetky aspekty produktu, k čomu využívame naše dlhoročné skúsenosti.

Medzi našich zákazníkov patria aj niektoré prominentné osobnosti na Slovensku, ako aj v zahraničí a ich spokojnosť dokazuje fakt, že sa k nám radi opätovne vracajú.

Našu spoločnosť predstavuje komplexný, priateľský tím, kde komunikácia prebieha na prvotriednej úrovni, výsledkom čoho je kvalitný slovenský výrobok, ktorý poteší aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, určite Vám odpovieme.