Dôležité: Rozhodnutím vlády je od 25. marca nosenie rúška na verejnosti povinné!

Na základe veľkého dopytu a prehnaným cenám na trhu sme sa aj my rozhodli prispôsobiť sa aktuálnej situácii na Slovensku a vo svete a čiastočne upraviť svoj výrobný program na ochranné rúška.

Keďže našou hlavnou filozofiou je záruka 100% kvality a spokojnosti našich klientov, a nikdy nerobíme veci len tak, lebo to robia všetci, aj teraz sme si dali záležať.

Výsledkom tejto snahy sú jedinečné a zároveň bezkonkurenčné 3-vrstvové bavlnené rúška zo 100% bavlny s certifikovanou antibakteriálnou úpravou a strednou vrstvou z netkanej textílie slúžiacej ako filter. Naše rúška ako jediné majú tvarovateľný okraj na nose. Ponúkame oba varianty uväzovania na šnúrky alebo nasádzania na gumičky v dámskej aj pánskej veľkosti. Rúška je možné prať na 95°C, žehliť a opätovne použiť až 200krát. A ich cena je iba 3,85€ za kus.

Ako správne nosiť rúško?

Ak rúško nenosíme správne, nechráni nás. Je dôležité dodržiavať základné pravidlá nosenia, ktoré vydala aj WHO (Svetová zdravotnícka organizácia).

  • Chyťte rúško za gumičky alebo šnúrky, a upevnite tak rúško za ušami alebo na hlave. Uistite sa, že rúško zakrýva váš nos, ústa a bradu.
  • Nikdy nesiahajte na prednú časť rúška, pretože môže byť zdrojom infekcií, ktoré sa vám tak dostanú na ruky.
  • Rúško zložte z tváre opäť chytením za gumičky alebo šnúrky, nechytajte prednú časť rúška.  Následne si umyte ruky mydlom, alebo použite dezinfekčný prostriedok (mimo domova).
  • Ak je rúško vlhké, nahraďte ho novým. Odporúčaný čas nosenia je max. 2 – 4 hodiny.

Ako sa o rúško správne starať?

  • Použité rúška vyperte na vysokej teplote, alebo vyvarte.
  • Nechajte ich voľne vyschnúť, najlepšie na slnku, následne ich prežehlite.
  • Nasaďte si len úplne suché rúško. Vlhké vás nechráni.

UPOZORNENIE: Naše rúška nie sú medicínskym materiálom, a nie sú ani nijak testované na priepustnosť vírusov a baktérií. Je to poctivý produkt slovenských rúk, ktorý vám poslúži v tejto ťažkej situácii. Ak chcete byť chránený, je potrebné, aby ste dodržiavali aj pravidlá správneho nosenia, snímania z tváre a starostlivosti o rúška, a tiež ostatné odporúčané preventívne hygienické opatrenia (správne umývanie rúk, zdravý životný štýl, vyhýbanie sa davom, a pod.). Rúško môže pomôcť, ale samotné vám nezabezpečí 100 % ochranu.

MÁM ZÁUJEM